Tem

Türkiye,Rusya,Ukrayna,Gürcistan,Bulgaristan ve Romanya'dan gelen 60 öğrenci ve 16 öğretmenle etkinliklerle Almanca eğitimi verilen PaschYaz kampımız yerel ve ulusal basında yer aldı.

Ock

12-13 Ocak 2019 Giresun Kümbet Yaylası ve Kuzualan Şelalesine öğrencilerimizle doğa yürüyüşü ve dinlence gezisi düzenledik.

Ara

27-28 Ekim 2018 tarihlerinde öğrencilerimiz "Osmanlı Mirası Amasya ve Cumhuriyet Fitilinin Ateşlendiği Samsun" temalı geziyi gerçekleştirdiler. Öğrencilerimize tarih öğretmenimiz Atilla UZUN, biyoloji öğretmenimiz Özlem ASİLSOY, İngilizce öğretmenleri Nurşen TURAN ve Özkan KART eşlik ettiler. Cumhuriyet haftasının önemine binaen Samsun´da Bandırma Vapurunda tarih öğretmenimiz öğrencilerimize Kurtuluş Savaşı´nın ilk safhaları ile ilgili bir ders işledi.

Ara

Birleşmiş Milletler´in 20 Kasım gününü Dünya Çocuk Hakları günü ilan etmesi sebebiyle okulumuz ve 100.yıl İlkokulu beraberliğinde bir çalışma gerçekleştirildi. 100. Yıl ilkokulunun mülteci öğrencilere sahip olması ortak okul seçilmesinde en büyük etkendir. Yapılan çalışma ile öğrencilerimizin çocuk hakları konusunda farkındalığı arttırılmış, avukat Sn. Gamzenur ŞAHİN okulumuza gelerek çocuk hakları konusunda bilgilendirme yapmıştır. Okul bahçesinde "Çocuk ve Mutluluk" temalı resimler yapılarak sergilenmş, çeşitler oyunlar oynanarak çocukların güzel bir gün geçirmesi sağlanmıştır.