Creative Classroom

Avrupa´da okul işbirliğini teşvik etmekte olan eTwinning kapsamında okulumuz İngilizce öğretmeni Nurşen TURAN önderliğinde ve bilişim teknolojileri öğretmeni Semra Müşra BEKTAŞ’ın katıklılarıyla  gerçekleşen çalışmada öğrenciler ile birlikte başarılı bir uygulama gerçekleştirilmiştir. Yapılan etkinlikte; eTwinning grubu olan ‘Creative Classroom’ grubunun koordinatörü Irene Patarki liderliğinde dünyadaki 300 okul ile yapılan yeni yıl kartı değişim (christmas card exchange) projesi her yıl düzenli olarak yürütülmektedir. Bu yıl padlet ve twiddla programları kullanılarak tüm öğrencilerin hazırladıkları kart ve sorular ortak ülkelerle paylaşılmaktadır. Ayrıca 14.12.16 tarihinde ortak okullar birer etkinlik hazırlayarak canlı bağlantı ile her okul kendi etkinliğini sunmuştur.

Okulumuzun kuruculuğunda İspanya, Macaristan, Polonya ve Yunanistan ile ortaklarıyla ‘No Memorize Anymore, Come And Play For More’ ve Yunanistan ile de ‘Walk With Us To Know Us’ projeleri yürütülmektedir.

Yayın: 22.12.2016 - Güncelleme: 22.12.2016 00:19 - Görüntülenme: 370