136. Dönem Mezuniyet Töreni

2022-2023 Eğitim öğretim yılı sonunda mezun olan 136. dönem öğrencilerimiz için okulumuzda mezuniyet töreni düzenlendi. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesinin ardından Okul Müdürümüzün konuşması ile başladı. Okul birincisi Yaren KESKİN konuşmasının ardından mezuniyet kütüğüne ismini çaktı. Okul birinicisi Yaren KESKİN, ikincisi Öykü Şevval ÇIRAKOĞLU, üçüncüsü Şevket Emir ARGIN'a verilen plaket ve hediyelerin ardından sınıf öğretmenleri tüm öğrencilerimize plaket takdim etti. Törenin bahçe kısmında mezuniyet pastasının kesimi ve kep atma törenini ardından müzik eğlence programıyla tören sona erdi. Mezuniyet töreninde, 35 yıl okulumuzda memur olarak çalışan Ali KARAAĞAÇ beye okulumuz eski müdürü İbrahim ŞAHİN bey tarafından plaket takdim edildi. Ali KARAAĞAÇ beye sağlıklı günler, Öğrencilerimize yeni eğitim hayatlarında başarılar dileriz.

Yayın: 06.07.2023 - Güncelleme: 07.07.2023 08:30 - Görüntülenme: 756