140.DÖNEM ÖĞRENCİLERİMİZ HOŞGELDİNİZ

Hoş geldiniz , Trabzon  Lisesinin pırlantaları…

Kıymetli öğrencilerimiz, tarihi Trabzon Lisesinin yeni değerleri;

Ülkemizin öncü okullarından biri olarak tanınan okulumuzun saygın itibarı 1887 yılına dayanan köklü geçmişinden gelmektedir. Unutmayınız ki Trabzon Fen Lisesi öğrencisi olmak, kökleri 136 yıla dayanan bir tarihin, bir geleneğin ve büyük bir ailenin üyesi olmak demektir.

Kariyerinize tarihi Trabzon Lisesi yazdırdığınız bugün siz kıymetli öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyorum. Artık geleceğinizi şekillendirecek adımları 136 yılı arkada bırakmış , tecrübe ve deneyimi ile kendini kanıtlamış Trabzon Lisesi çatısı altında atacaksınız.

Deneyimli ve birikimli kadromuz, yürüyeceğiniz bu yolda sizlere öncülük etmekten onur duyacaktır.

Bugün; bilinmeyen bir yol, yeni bir başlangıç, yeni bir hayatla karşı karşıyasınız. Her şey gizemli ve aynı zamanda etkileyici. Bu değerli okulun duvarlarının önünde bizlerle geçirdiğiniz ilk anları muhtemelen unutmayacaksınız. Bugün sizi endişelendiren şeyler, yarın sizler için büyük ve güzel bir anı olacaktır. Yakında birbirimize alışacağız. Yavaş yavaş ilk günlerin çekingenliğini hızla atacaksınız.

Nasıl ki dalgalar denizlere, çiçekler uçsuz bucaksız ovalara, kuşlar en çok gökyüzüne yakışıyorsa sizler de bilginin merak, emek ve alın teriyle yoğrulduğu, sevginin saygıyla yürüdüğü, hoşgörünün empatiyle birleştiği, beden ve ruhun eğitildiği yeni okulunuza hoş geldiniz.

Coşkun ÇOLAK

Yayın: 03.09.2023 - Güncelleme: 06.09.2023 09:06 - Görüntülenme: 625