3 Öğrencimiz Limitless Makers Yaz Kampı'na Katılmaya Hak Kazandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından bu yıl 3.sü, 03 Temmuz - 01 Ağustos 2023 tarihleri arasında Rize Fındıklı Gençlik Kampında düzenlenecek olan yaz kampına üç öğrencimiz katılım hakkı kazandı.

Elif Başak KELEŞ, Gökberk HİNDİSTAN ve Zeynep BAYRAKTAR 'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Limitless Makers Programı 14-19 Yaş Arası Gençlerle 21. Yüzyıl Yetkinliklerinin Tartışılıp Geliştirileceği Dört Haftalık Odaklı Eğitim Kamp Programıdır.

Öğrencilerimiz dört hafta boyunca bir yandan akademik girişimciliği keşfederken öte yandan teknik proje üretecek, konuşmacı ve eğitmenlerle bir araya gelerek tematik alanlarda hem öğrenecek hem de takım çalışmasını destekleyen aktivitelere katılacak ve bu alanda uzmanlarla sohbet etme imkânı bulacaklar.

09-06-2023

Yayın: 09.06.2023 - Güncelleme: 09.06.2023 17:00 - Görüntülenme: 458