Covid -19 Tedbirleri Okul Duyuruları

06/09/2021 TARİHİNDEN GEÇERLİ UYGULAMA

Covid 19 tedbirleri gereği Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığının okullardaki karantina uygulaması şu şekildedir. Bir Sınıfta 10 gün içerisinde 2 pozitif vaka çıkması durumunda o sınıfta eğitime 14 gün ara verilir. O Sınıftaki tüm öğrenciler temaslı kabul edilerek öğrenciler uzaktan eğitime devam eder. Diğer sınıflarda eğitim -öğretim devam eder. Eğitime ara verilen sınıflarla ilgili veliler okul idaresince bilgilendirilir.

02/10/2021 TARİHİNDEN GEÇERLİ UYGULAMA

TEMASLI  durumdaki öğrencilerden 5.gün test sonucu negatif çıkan öğrenciler 6.Gün okula devam edebileceklerdir. POZİTİF durumdaki öğrenciler 14 gün karantinada kalmaya devam edeceklerdir.Gün hesabında e-nabız veya Hayat Eve Sığar uygulamaları dikkate alınacaktır.Test sonuçları öğrenci ve/veya velisi tarafından okul idaresine bildirilecektir.

Testler ilimizdeki tüm hastaneler tarafından yapılmaktadır.

SAĞLIK BAKANLIĞI TEMASLI TAKİBİ,SALGIN YÖNETİMİ, EVDE HASTA İZLEMİ VE FİLYASYON REHBERİ

(2 EKİM 2021 GÜNCEL HALİ )

MİLL EĞİTİM BAKANLIĞI OKULLARDA COVID-19 POZİTİF VAKA ÇIKMASI DURUMUNDA YAPILMASI GEREKEN UYGULAMALAR REHBERİ

Yayın: 14.09.2021 - Güncelleme: 03.10.2021 22:17 - Görüntülenme: 511