Okul Aile Birliği Duyurusu

Değerli Velilerimiz;

Öğrencilerimize sunduğumuz imkanları artırmak;  yemek, temizlik ve güvenlik ihtiyaçları ile ilgili daha kaliteli  hizmet vermek , öğrencilerimizin yürüttüğü projelere destek olmak adına siz değerli velilerimizin desteğine ihtiyaç duymaktayız.

Her hangi bir miktar sınırı ve zorunluluğu olmadan  tüm velilerimizden  ; aşağıda belirttiğimiz Okul Aile Birliğimizin hesaplarına bağışlarını bekler;  saygılar sunarız.

TRABZON MERKEZ FEN LİSESİ OKUL AİLE BİRLİĞİ

HESAP BİLGİLERİMİZ