T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TRABZON / ORTAHİSAR - Trabzon Merkez Fen Lisesi

Okul Müdürümüzün, 136. Dönem Mezunlarına Mesajı

 

                                                MEZUNU OLUNAMAYAN OKULUN 136.DÖNEM ÖĞRENCİLERİNE;

 

Başlangıçlar güzeldir, bitişler zor… Tanışmalar heyecanlı ve umutlu, ayrılışlar hüzünlü. Sizden bir şey kalır geride. Kırılan kalbinizden bir parça mı?, yoksa sevdiklerinizle paylaştığınız anlar mı? Hayatınızın bir sayfasını acı tatlı anılarla kapatırken diğer sayfasını yeni beklentiler ve umutlarla açıyorsunuz. Sizler, bir mevsimlik çiçek gibi bu okuldan gelip geçiyorsunuz. Başkalarının da geçtiği gibi… Mevsim bitecek ama sizler başka iklimlerde de çiçek açmaya devam edeceksiniz.

Sizleri 4 yıllık bir eğitimin sonunda bir üst eğitime veya iş hayatına uğurluyoruz. Eminim, buraya dönük çok farklı anılarla ayrılıyor; çok karmaşık duygular içerisinde bulunuyorsunuz. Sizleri, mezun ettiğimiz binlerce Trabzon Lisesi mezunlarının arasına yollarken sizler de bizi ve okulunuzu unutmayın lütfen.

Zaman içerisinde, okulunuzdan çok iyi bilgi ve donanımla ayrıldığınızın, birçok şey bildiğinizin farkına varacaksınız. İleriki yıllarda yine karşılaştığımızda, sizleri başarılı bir iş insanı, güzel işler başarmış bireyler, mutlu ve huzurlu yaşam süren insanlar olarak görmenin gururu bize yeter de artar bile.

Lise yılları bir tatlı anı olarak geride kalırken asıl zorlu ve bütünlemesi olmayan hayat sınavında başarılar diliyorum. Yolunuz, bahtınız açık olsun. Sevgi ve saygılarımla.

İyi ki varsınız.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 24.06.2023 - Güncelleme: 24.06.2023 10:50 - Görüntülenme: 413
  Beğen | 20  kişi beğendi