Temaslı Öğrenciler İçin Yeni Duyuru

10 GÜN İÇİNDE İKİNCİ VAKA ÇIKAN SINIFLARLA İLGİLİ UYGULAMA DUYURUSU

( 04/10/2021 TARİHİ İTİBARIYLA)

10 gün içinde aynı sınıfta 2. kez vaka çıktığı için sınıf öğrencilerinin tamamı yakın temaslı olarak kabul edilir. Bu öğrenciler eve gönderilir ve 5 gün boyunca temaslı takibine alınır. Beşinci gün aile onayı alınan öğrencilere Covid-19 PCR testi uygulanır.

PCR test sonucu negatif çıkan öğrenciler okulda yüz yüze eğitime devam eder.

Aile onayı alınamadığı için PCR testi yapılamayan öğrencilerin temaslı takibi 10 gün boyunca devam eder. Bu durumdaki öğrencilerden semptom göstermeyenler  11.gün okula devam ederler. POZİTİF durumdaki öğrenciler 14 gün karantinada kalmaya devam edeceklerdir.

Gün hesabında e-nabız veya Hayat Eve Sığar uygulamaları dikkate alınacaktır. Test sonuçları e-nabız veya Hayat Eve Sığar uygulamalarından alınan (negatif olduğunu gösterir ) ekran çıktısı veya raporlarla  öğrenci veya velisi tarafından okul idaresine bildirilecektir.

Testler ilimizdeki tüm hastaneler tarafından yapılmaktadır.

Öğrenci ve velilerimize önemle duyurulur.

Yayın: 03.10.2021 - Güncelleme: 08.10.2021 14:35 - Görüntülenme: 4035