Trabzon Lisesi Mezun Takip Bilgi Formu

1887 yılında kurulan şanlı lisemizin üzerinden 130 yıldan fazla süre geçmiş, Lisemiz bu süre içerisinde 30 binden fazla öğrenci mezun etmiştir. Mezunlarımızın önemli bir bölümü ülkemizin en önemli görevlerinde bulunmuş; vatanımıza, milletimize hizmet etmiş ve etmeye devam etmektedir.
Mezunlarımızın başarılarıyla gururlanmak, mezunlarımızı okuyan öğrencilerimize rol model olarak tanıtmak, öğrencilerimizin kariyer planlamalarında sizleri örnek almalarını sağlamak, Trabzon Lisesi paydasında mezunlarımızla mevcut öğrencilerimizi ortak projelerde, etkinliklerde buluşturmak, bu yolla öğrencilerimizin gelişimine katkı sağlamak, okul ile mezunlar arası ilişkileri sıcak tutmak, düzenli olarak mezunlarla bir araya gelmek amaçlarımızdan bazılarıdır.
Mezun Takip Sistemimize bilgi aktarımı için aşağıdaki formu doldurmanızı rica ederiz.

Mezun Takip Formunu Doldurmak için Tıklayınız

Yayın: 08.07.2021 - Güncelleme: 12.07.2021 16:21 - Görüntülenme: 8596