Mrt

1-7 Mart Yeşilay Haftası kapsamında Yeşilay Trabzon Şube Başkanı Av.Işıl Demir Güner ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatma Zehra Aydın’ı okulumuzda ağırladık. Programımızda Yeşilay tanıtımının yanı sıra faaliyetler ele alınmıştır.

“Yeşilay varsa hayat var”

Bağımlılıkla mücadelede her zaman yanınızdayız.

Mrt

Trabzon Fen Lisesi 10. sınıf öğrencileri Rana Özdemir, Evra Bektaş ve Sena Semin Yıldız, Coğrafya Öğretmeni Şule Öztürk rehberliğinde geliştirmiş olduğu “Çöpsüz Akarsular” projesi ile, Zeynep Elif Yamak, Zümra Gülsima Yetimoğlu, Fatih Arslan, Tarih Öğretmeni Mustafa Öztürk rehberliğinde "Dijital Maarif Takvimi" adlı projesileriyle TÜBİTAK Erzurum Bölge Yarışması’na katılmaya hak kazandı. Öğrencilerimiz, ilk heyecanlarını TRT Radyoda atarak,projelerini dinleyiciler ile paylaştı.

Mrt

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen “Adım Zeka İşim Oyun” projesi kapsamındaki “Çit ve Kakuro” lise turnuvasına öğrencilerimizle katılım sağlayarak, Rüzgar Kemal VAYİÇ ile 1.’lik derecesini elde ettik. Yarışmada birinci olan öğrencimizi tebrik eder, katılım sağlayan bütün öğrencilerimize ve öğrencilerimize rehberlik eden Rehber Öğretmenimiz Elif Terzi hanımefendiye teşekkür ederiz.

Şbt

24 Şubat Trabzon’un Kurtuluşunun 106. yıl dönümü dolayısıyla Hamamizade İhsan Bey Kültür ve Sanat Merkezi’nde Trabzon Merkez Fen Lisesi öğrencileri tarafından kapsamlı bir program hazırlandı.

Mrt

Yüreği sevgi dolu öğrencilerimiz önce kendileri için sonra bu güzel ülkemiz için çalışacak,sağlıklı bir nesil olmak için gayret edecek ve saygı dolu bireyler olarak insanlığı hizmet edeceklerdir.

Şbt