Üniversite Tanıtım Etkinlikleri kapsamında, öğrencilerimiz, KTÜ de düzenlenen EKET FUARINI ziyaret etti.

Rehber Öğretmenimiz Elif TERZİ yürütücülüğünde iki takım ile katıldığımız Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü “Adım Zeka İşim Oyun” projesi kapsamında düzenlenen Sudoku yarışmasını 1.lik ve 3.lük dereceleriyle tamamladık.

Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Yazarlık Atölyesi ile tüm bilgiler katılımcılara anlatılır. Atölye çalışması, öğrencilerin yaptığı her bir eksik ya da hatalı işlem için, onlara o konuyu göstererek anlatmak, düzeltmek için bir  fırsat verir ki bu fırsat zaten eğitimin en önemli parçalarından biridir.

Yazarlık Atölyesi eğitimi için öğrencilerimize destek olan Yazar Serkan Türk beye, okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenleri Asiye Cihan, Derya Balcı ve Eyüp Sağır'a  teşekkür ederiz.

Göz doktorluğuna ilk adım... 11A sınıfı ile göz diseksiyonu yaptık.

Biyoloji öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Trabzon İl Milli Eğitim koordinatörlüğünde yürütülen okulumuzun ortağı olduğu Erasmus+ Akreditasyon sürecinde 12-18 Kasım tarihinde okulumuz öğretmen ve öğrencileri Polonya,Poznan şehri Collegium Da Vinci okulu ev sahipliğinde proje hareketliliğine katılmışlardır.

Bakanlığımız ile Goethe Institut Ankara arasında, Okullar Geleceğin Ortakları (PASCH) Girişimine İlişkin İşbirliği Protokolü” çerçevesinde, Almanca öğretmenimiz Ayhan Koç ve Okul Müdürümüz Coşkun Çolak, okullarımızda Almancanın öğretimi Almanca öğretmenlerinin mesleki gelişimlerine katkı sunulması, öğrencilerin Almancayı daha etkin ve verimli şekilde öğrenmesi, PASCH projelerinin görüşülmesi ve geçmiş projelerin değerlendirilmesi amacıyla Ankara 'da düzenlenen etkinlik ve konferansa katıldı.

10 Kasım'da Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü Saygı, Özlem ve Minnetle Andık.

Erasmus+ Ka220 "Creative Drama in the Post Pandemic Classroom" projemiz kapsamında 22-27 Ekim tarihleri arasında Polonya,Hollanda ve Letonya’dan öğrenci ve öğretmen katılımı ile okulumuzda ‘HEALUP’ isimli ve mental sağlık üzerine atölye çalışmaları gerçekleştirilmiştir. Projenin metodolojisi olan yaratıcı drama teknikleri faaliyetlerin entegrasyonu için interaktif yollarla uygulanmıştır. Süreçte öğrenciler "self-knowledge","scream","personal analogy","worry decision tree","character pool","hero-heroine activity","who is the leader","conversation cards" ve "script writing/podcast" faaliyetleri gerçekleştirilmiştir. Ayrıca öğretmenlerin süreçteki mentörlük becerilerine katkıda bulunmak için “coaching for resources and results", "life wheel" teknikleri örnek uygulamalarla gösterilmiştir.

Ülkemize ve şehrimize gelen katılımcılara kültürümüzü tanıtmak için Ayasofya,Kanuni Evi, Şehir Müzesi ve Sümela Manastrı ziyareti yapılmıştır. Tüm süreçte emek veren ingilizce öğretmenimiz Nurşen ÖNDER'e teşekkür ederiz.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı anısına, ilimizde düzenlenen kompozisyon yarışmasında 1.olan öğrencimiz Ahmet Faruk KÖSE, ödülünü Trabzon Valimiz Sayın Aziz YILDIRIM'ın elinden aldı.

Öğrencimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

TÜBİTAK Erzurum Bölge Koordinatörü Prof. Dr. İrfan Kaymaz ve Bölge Koordinatör Yardımcısı Prof. Dr. Birol Soysal'ı okulumuzda misafir ettik.