Ekm

Biyoloji öğretmenimiz Elif Pehlivan tarafından 11.sınıf öğrencilerimiz ile  "Beyin Diseksiyonu '' etkinliği yapıldı.

Ekm

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri Oğuz Atay’ın “Korkuyu Beklerken” isimli eserinin sahnelendiği tiyatro etkinliği için KTü Atatürk Kültür Merkezinde.

Almanca Öğretmenimiz Ayhan Koç ve Edebiyat Öğretmenimiz Asiye Cihan'a teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz 11. sınıf öğrencisi Ahmet Faruk KÖSE , Cumhuriyetimizin 100. yılı nedeniyle düzenlenen Liseler Arası Kompozisyon Yarışması'nda Trabzon Birincisi olmuştur.

Öğrencimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Başarının özünde sorumluluk ve özgüven duygusu vardır.Geleceğimizin teminatı olan 12.Sınıflarımıza "TYT ve AYT Bizlerden Ne Bekler?", "TMFL Ailesi olarak Mesleki Hedeflerimize Nasıl Ulaşabiliriz?" konulu sunumu sayın Zekeriya ABANOZ gerçekleştirdi.Yaklaşık iki saatlik keyifli bir sunumla öğrencilerimize girdikleri bu yolda ışık oldu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Değerli öğrencilerimize de şimdiden başarılar diliyoruz.

Yanyana omuz omuza bu yolda birlikteyiz.

Ekm

Erasmus+ Ka220 "Creative Drama in the Post Pandemic Classroom" Projemizin bölgesel hareketlilik faaliyeti  olan yaratıcı drama temelli kamp faaliyeti 29.09-01.10 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri nedeniyle bu yıl "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" teması çerçevesinde okulumuz konferans salonunda etkinlik düzenlendi.

Etkinlikte emek harcayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Eyl

Yaşanmışlıklar,tecrübe edilmiş adımlar çoğu zaman bize yol gösterir ,ışık olur. 12.sınıftaki öğrencilerimizi 11.sınıf öğrencilerimiz ile buluşturarak tecrübe paylaşımı yaptık. Yol gösteren,ışık tutan üst dönem öğrencilerimize gönülden teşekkür ediyoruz.

Eyl

Sevgili gençler, girdiğiniz sınavda yanlışsız veya bir iki yanlış ile okulumuza gelmeniz hayatınız açısından bir başarı olabilir. Bu başarıyı geleceğe taşıyacak olan değerlerle bezenmiş olmasıdır. Bu anlamda en iyi geleneklerden birine geldiniz. Bu okulun koridorlarında gezerken kurtuluş savaşında cepheden dönmeyen abileriniz, ablalarınız olduğunu unutmayın. ‘’Önce Vatan’’ demek bu okulun en büyük değeridir.

Eyl

Okulumuza yeni kayıt olan dönemler adına okulumuz bahçesine ağaç dikme geleneğimize 140.Dönem öğrencilerimiz ile devam ettik.

Eyl

Yaşanmışlıklar,tecrübe edilmiş adımlar çoğu zaman bize yol gösterir ,ışık olur.Bizlerde TMFL AİLESİNE bu yıl katılan güzel çocuklarımızı bu aileyi yakından tanıyan değerli çocuklarımızla buluşturarak geleceğe bir kapı açmak istedik.

Çok güzel ve keyifli sohbetlere sebep olmanın huzuruyla günümüzü noktaladık. Yol gösteren, ışık tutan üst dönem öğrencilerimize gönülden teşekkür ediyor ,şimdilik misafir kısa bir süre sonra ev sahibi olacak çocuklarımıza tekrardan "hoşgeldiniz" diyoruz.

Eyl

Ortaöğretim Genel Müdürümüz Sayın Halil İbrahim TOPÇU ve İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Hasan UYGUN , okulumuzu ziyaret ederek bir süre öğretmenlerimiz ile sohbet etti.

Müdürlerimize ziyaretleri için şükranlarımızı sunuyoruz

Eyl

Unutmayınız ki ülkemizin öncü okullarından biri olarak tanınan okulumuzun saygın itibarı 1887 yılına dayanan köklü geçmişinden gelmektedir.

Trabzon Merkez Fen Lisesi öğrencisi olmak, kökleri 136 yıla dayanan bir tarihin, bir geleneğin ve büyük bir ailenin üyesi olmak demektir. Atılan her adım, öğrenilen her bilgi, kazanılan her başarının ardında bu 136 yıllık geçmiş bulunmaktadır…