Liselerde Bilim Uygulamaları

"Bilim Her Yerde"

LİSELERDE BİLİM UYGULAMALARI (LBU) ile; Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne bağlı Fen Liseleri ve merkezi sınavla öğrenci alan Anadolu Liselerindeki öğrencilerde; bilimsel toplantılar yoluyla bilim, teknoloji, çevre, ekonomi, eğitim, değerler, coğrafya, tarih, kültür, edebiyat, sanat, ekonomi, hukuk, politika vb. alanlarda farkındalığın oluşturulması ve bilimsel düşünme, araştırma yapma, rapor hazırlama, kendini ifade etme, sunum yapma gibi akademik alanlara yönelik çalışmalara altyapı oluşturabilecek becerilerin geliştirilmesine yönelik konferans, panel, seminer, sempozyum, forum vb. türlerdebilimsel toplantılar düzenlenmesi ve uygulamalı bilim çalışmalarının gerçekleştirilmesi amaçlanmaktadır.

Liselerde Bilim Uygulamaları kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün organizasyonu ile Prof. Dr. Ayşegül Şeyihoğlu hanımefendiyi konuk ettik.

Ayşegül hocamıza etkili sunumlarından, İl Milli Eğitim Müdürümüz Hasan Uygun'a teşriflerinden dolayı teşekkür ederiz.

11-01-202411-01-202411-01-202411-01-202411-01-2024

Yayın: 11.01.2024 - Güncelleme: 11.01.2024 16:24 - Görüntülenme: 212