Cumhuriyetimizin 100.Yılı etkinlikleri kapsamında, velimiz, KTÜ Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hikmet ÖKSÜZ hocamızı öğrencilerimiz ile buluşturduk.

Okulumuz öğrencilerine lise öğrencilerinin dahil olabildiği GENÇBİZZ Lise Girişimcilik Programı süreci tanıtıldı.Süreçte girişimcilik alanında edinecekleri kazanımlar, iyi uygulama örnekleri,okulumuzun alandaki çalışmaları ve sürecin çıktıları ifade edildi. Mezun öğrencilerimizin tecrübelerini paylaştıkları videolar aracılığı ile de faaliyete katılacak öğrencilere bilgi verildi.

İngilizce öğretmenimiz Nurşen ÖNDER'e teşekkür ederiz.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencileri ve akademisyenleri “Kentlilik Bilinci ve Trabzon Tarihi” dersi kapsamında okulumuzu ziyaret ettiler. Okul Müdürümüz Coşkun Çolak ve Rehber Öğretmenlerimiz mihmandarlığında okulumuzu gezip okulumuzun tarihi, kültürü ve birimleri hakkında bilgi edindiler. Nazik ziyaretlerinden dolayı, okulumuz eski öğrencileri Prof. Dr. Atila Kalaycıoğlu beyefendiye, Prof. Dr. Arzu Özel ve Doc. Dr. Gülçin Renda hanımefendilere teşekkürlerimizi sunarız.

Okulumuz Yeşilay Kulübü bünyesinde Trabzon Yeşilay Şubesi’ni ziyaret ederek “bağımlılıklardan uzak bir yaşam” temelinde görüştük, fikir alışverişinde bulunduk.

İlgi ve destekleri için Yeşilay Şubesi'ne, emeklerinden dolayı Din Kültürü öğretmenimiz Zeki ODABAŞ'a  teşekkür ederiz.

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri "Notre Dame’ın Kamburu” müzikalini izlemek için KTü Atatürk Kültür Merkezine gittiler. Öğrencilerimize eşlik eden öğretmenlerimiz Asiye CİHAN ve Ayşe TUNÇ AKIN'a teşekkür ederiz.

2023 Erasmus+ günleri kapsamında Trabzon Milli Eğitim koordinatörlüğünde yürütülen faaliyette okulumuz Ka220 Creative Drama in the Post Pandemic Classroom projemiz ile yapılan yaygınlaştırma sürecinde görev ve rol almıştır. İngilizce öğretmenimiz Nurşen ÖNDER'e teşekkür ederiz.

Biyoloji öğretmenimiz Elif Pehlivan tarafından 11.sınıf öğrencilerimiz ile  "Beyin Diseksiyonu '' etkinliği yapıldı.

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri Oğuz Atay’ın “Korkuyu Beklerken” isimli eserinin sahnelendiği tiyatro etkinliği için KTü Atatürk Kültür Merkezinde.

Almanca Öğretmenimiz Ayhan Koç ve Edebiyat Öğretmenimiz Asiye Cihan'a teşekkür ederiz.

Okulumuz 11. sınıf öğrencisi Ahmet Faruk KÖSE , Cumhuriyetimizin 100. yılı nedeniyle düzenlenen Liseler Arası Kompozisyon Yarışması'nda Trabzon Birincisi olmuştur.

Öğrencimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Başarının özünde sorumluluk ve özgüven duygusu vardır.Geleceğimizin teminatı olan 12.Sınıflarımıza "TYT ve AYT Bizlerden Ne Bekler?", "TMFL Ailesi olarak Mesleki Hedeflerimize Nasıl Ulaşabiliriz?" konulu sunumu sayın Zekeriya ABANOZ gerçekleştirdi.Yaklaşık iki saatlik keyifli bir sunumla öğrencilerimize girdikleri bu yolda ışık oldu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Değerli öğrencilerimize de şimdiden başarılar diliyoruz.

Yanyana omuz omuza bu yolda birlikteyiz.

Erasmus+ Ka220 "Creative Drama in the Post Pandemic Classroom" Projemizin bölgesel hareketlilik faaliyeti  olan yaratıcı drama temelli kamp faaliyeti 29.09-01.10 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir.

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri nedeniyle bu yıl "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" teması çerçevesinde okulumuz konferans salonunda etkinlik düzenlendi.

Etkinlikte emek harcayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz

Eyl

Yaşanmışlıklar,tecrübe edilmiş adımlar çoğu zaman bize yol gösterir ,ışık olur. 12.sınıftaki öğrencilerimizi 11.sınıf öğrencilerimiz ile buluşturarak tecrübe paylaşımı yaptık. Yol gösteren,ışık tutan üst dönem öğrencilerimize gönülden teşekkür ediyoruz.