"Bilim Her Yerde"

LİSELERDE BİLİM UYGULAMALARI (LBU) ile; Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne bağlı Fen Liseleri ve merkezi sınavla öğrenci alan Anadolu Liselerindeki öğrencilerde; bilimsel toplantılar yoluyla bilim, teknoloji, çevre, ekonomi, eğitim, değerler, coğrafya, tarih, kültür, edebiyat, sanat, ekonomi, hukuk, politika vb. alanlarda farkındalığın oluşturulması ve bilimsel düşünme, araştırma yapma, rapor hazırlama, kendini ifade etme, sunum yapma gibi akademik alanlara yönelik çalışmalara altyapı oluşturabilecek becerilerin geliştirilmesine yönelik konferans, panel, seminer, sempozyum, forum vb. türlerdebilimsel toplantılar düzenlenmesi ve uygulamalı bilim çalışmalarının gerçekleştirilmesi amaçlanmaktadır.

Ock

Trabzon Okul Sporları Genç Erkekler Futsal İl Birinciliği maçları sonunda centilmenlik çerçevesinde mücadele eden okulumuz futsal takımı ilimizde 3. olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik, öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz Rehberlik Servisinin organize ettiği 'Kariyer Günleri' kapsamında, okulumuz mezunu Mehmet Hakan Sarı beyefendiyi misafir ettik.

Ock

MEB Bakan Yardımcımız Doç. Dr. Celile Eren Ökten'i, dedesi Mahmut Celalettin Ökten'in öğrenci olduğu, annesi Meriç Ökten'in öğretmen olarak çalıştığı, tarihi Trabzon Lisesinde misafir ettik.