May

19 Mayıs 1919, Türk milletinin tam bağımsızlık ve özgürlük umutlarını inanca dönüştürecek kurtuluş ateşinin yakılıp Milli Mücadele’nin başlatıldığı gündür.

May

ERASMUS+ KA122 “WE MOVE ON” projesi kapsamında okulumuzda 8-12 Mayıs 2023 tarihleri arasında İspanya’nın San Luis Rey okulundan öğrenci ve öğretmenler dilbilimi ve yenilikçi çalışmalar alanındaki atölye çalışmalarına katıldılar. Hareketlilik süresince katılımcılar yaratıcılık,yenilikçilik gibi 21. YY becerileri  konulu etkinlikleri tecrübe ettiler.Ayrıca süreç boyunca kültürel faaliyetler yapılarak katılımcıların ülkemizle ilgili farkındalık sahibi olmaları sağlanmıştır. Süreç yönetimindeki katkılarından dolayı İngilizce Öğretmenimiz Nurşen ÖNDER'e şükranlarımızı sunarız.

May

Bu yıl 27 Nisan - 1 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı'nda 6.sı düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'ne Engelsiz Yaşam Teknolojileri ve İnsanlık Yararına Teknolojiler yarışmaları olmak üzere , 2 takımımız finalist olarak katılmaya haz kazandı. Yıldız isimlerinden oluşan MİNORİS ve SİRİUS takımlarımız gelen ziyaretçilere ve jürilere projelerini sundular.

Finalist olmanın gururu ile çıktığımız yolculukta MİNORİS Takımımız Engelsiz Yaşam Teknolojileri alanında Türkiye Birincisi oldu.

Nis

“Creative Drama in the Post Pandemic Classroom” isimli Erasmus+ KA220 projemiz kapsamında 15-22 Nisan tarihlerinde Polonya,Hollanda ve Letonya ortaklığı ile Hollanda’nın Rotterdam şehrinde yaratıcı drama temelli proje hareketliliği gerçekleştirilmiştir. Hareketlilik kapsamında drama yazma teknikleri,logo dizayn çalışmaları,oyun üretme etkinlikleri düzenlenmiştir.

İngilizce öğretmenimiz Nurşen ÖNDER ve proje ekibinde yer alıp çalışmalara katılan tüm öğrencilerimize şükranlarımızı sunar, başarılarının devamını dileriz.

Nis